Använda webbplatsen

Vi arbetar aktivt för att alla ska kunna använda webbplatsen på ett bra sätt. Det ska inte spela någon roll vilken teknisk utrustning och typ av enhet (dator, surfplatta eller mobil) du använder, eller om du har någon form av funktionsnedsättning.

Webbplatsen följer W3C-standard Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Förstora innehållet

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra storleken genom att hålla nere Ctrl-tangenten (Windows) eller Cmd-tangenten (MacOS) och trycka på + eller - för att göra texten större respektive mindre.

Filformat

På webbplatsen finns ibland dokument du kan ladda ner i pdf-format. För att kunna ta del av de filerna behövs ofta ytterligare ett program utöver din webbläsare, Adobe Reader Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Länkar till andra webbplatser

Länkar till andra webbplatser öppnas i ett nytt fönster. Pdf-dokument öppnas också i ett nytt fönster.

Ansvar

Myndigheten för yrkeshögskolans kommunikationschef Jenny Sörby har övergripande ansvar för informationen som finns på konstkulturutbildning.se.

Informationen som finns om de enskilda utbildningarna (texter, filmer, kontaktuppgifter, uppgifter om ansökningsdatum med mera) ansvarar utbildningsanordnarna själva för.

Ansvarig utgivare: Magnus Wallerå, generaldirektör Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH)

Databasens namn: www.konstkulturutbildning.se.